Logo

Aktivitetet Aktuale

imageRaportimi i mediave për paqen, konfliktin dhe çështjet e sigurisë – sa...31 Mars 2014

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) dhe AKTIV organizuan sot një konferencë në...

Më shumë
imageBanorët e Obiliqit diskutojnë për Pastrimin dhe Rikultivimin e Tokave10 Dhjetor 2013

Forumi për Iniciativa Qytetare FIQ dhe Iniciativa për Ambient dhe Zhvillim Lokal IAZHL, në...

Më shumë
image FIQ ndan Çmimin FIDES 201306 Dhjetor 2013

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) në bashkëpunim me Rockefeller Brothers Fund, për...

Më shumëshiko të gjitha

Lajme dhe Ngjarje

Shtyhet afati pėr konkursin pėr biznes plane tė gjelbėra dhe inovative14 Prill 2014

Më shumë
Shtyhet afati pėr konkursin pėr biznes plane tė gjelbėra dhe inovative14 Prill 2014

Më shumë
Thirrje pėr “Biznes Plane – Tė Gjelbėrta dhe Inovative ” 201410 Mars 2014

Forumi për Iniciativa Qytetare organizon për herë të dytë, konkursin kombëtar për “Biznes Plane – Të gjelbërta dhe Inovative” 2014.
Ky projekt synon të identifikojë ndërmarrës...

Më shumëshiko të gjitha