Logo

    Dajana Berisha, ne emer te stafit te FIQ, ju uron Gezuar Pavaresine!

    Fjalët janë të paafta e memece për ta shprehur gëzimin për momentin madhështor të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës – Ismail Kadare!

    Forumi për Iniciativa Qytetare uron të gjithë qytetarët me rastin e 5 (pesë) vjetorit të lindjes së shtetit të Kosovës. Forumi për Iniciativa Qytetare beson se është koha të festojmë, por mbi të gjitha, është koha të punojmë, që çdo ditë shteti ynë të rritet, emancipohet, demokratizohet. FIQ beson, por jo vetëm, se është e domosdoshme dhe e qenësishme përfshirja e plotë e qytetarëve në proçese vendimmarrëse në çdo nivel politikbërës, me qëllim realizimin e një zhvillimi të qëndrueshëm politik, ekonomik. social dhe mjedisor. Gëzuar ditëlindjen qytetarë të Kosovës!

    Dajana Berisha, Drejtore Ekzekutive, FIQ

    mbrapa