Të rejat e fundit

Lajme

31 Janar 2017

FIQ organizon evenimentin përmbyllës të projektit “Ambasadorët e rinj”

orumi për Iniciativa Qytetare ka organizuar evenimentin përmbyllës të... Lexo më shumë

Publikime

12 Tetor 2016

Manual për aplikimin e standardeve për mbledhjen e fondeve

Manual për aplikimin e standardeve për mbledhjen e fondeve Lexo më shumë

Lajme

15 Dhjetor 2016

Forumi për Iniciativa Qytetare nderon filantropët më të shquar për vitin 2016

Prishtinë, 07 Dhjetor 2016- Forumi për Iniciativa Qytetare ka organizuar... Lexo më shumë

Për ne

FIQ është fondacion kombëtar me një traditë të gjatë të punës me komunitetin. Thelbi i punës së FIQ-it është zhvillimi i qëndrueshëm me qëllim nxitjen dhe zhvillimin e komuniteteve lokale në aspektin socio-ekonomik.

FIQ është themeluar në vitin 2000 nga një grup i vogel njërëzish  të vullnetshëm që kanë parë nevojën e mobilizimit të qytetarëve në proceset vendimmarrëse si pasojë e luftës në Kosovë në vitet 1998-1999.

Nga të qënit organizatë që ka punuar në çështjet e sigurisë dhe të aktivizmit qytetarë, FIQ është zhvilluar në një fondacion kombëtar në fusha të cilat kanë për qëllim forcimin e rolit të qytetarëve, sikurse në Zhvillimin e Qëndrueshëm, Dhënien e Granteve dhe Promovimin e Filantropisë.

Skema

Publikimet

+ Shiko të gjitha