Të rejat e fundit

Lajme

15 Qershor 2016

Vend i lire pune

Forum for Civic Initiatives (FIQ) is a philanthropy community foundation... Lexo më shumë

Publikime

29 Qershor 2015

Analize legjislacionit te Kosoves lidhur me Filantropine

Analize legjislacionit te Kosoves lidhur me Filantropine dhe OJQ-te Lexo më shumë

Lajme

25 Maj 2016

FIQ shpallë 3 idetë fituese të garës “Ide Biznesi - Të Gjelbërta dhe Inovative 2016”

FIQ shpallë 3 idetë fituese të garës “Ide Biznesi - Të Gjelbërta dhe... Lexo më shumë

Për ne

FIQ është fondacion kombëtar me një traditë të gjatë të punës me komunitetin. Thelbi i punës së FIQ-it është zhvillimi i qëndrueshëm me qëllim nxitjen dhe zhvillimin e komuniteteve lokale në aspektin socio-ekonomik.

FIQ është themeluar në vitin 2000 nga një grup i vogel njërëzish  të vullnetshëm që kanë parë nevojën e mobilizimit të qytetarëve në proceset vendimmarrëse si pasojë e luftës në Kosovë në vitet 1998-1999.

Nga të qënit organizatë që ka punuar në çështjet e sigurisë dhe të aktivizmit qytetarë, FIQ është zhvilluar në një fondacion kombëtar në fusha të cilat kanë për qëllim forcimin e rolit të qytetarëve, sikurse në Zhvillimin e Qëndrueshëm, Dhënien e Granteve dhe Promovimin e Filantropisë.

Skema

Publikimet

+ Shiko të gjitha