Të rejat e fundit

Lajme

31 Janar 2017

FIQ organizon evenimentin përmbyllës të projektit “Ambasadorët e rinj”

orumi për Iniciativa Qytetare ka organizuar evenimentin përmbyllës të... Lexo më shumë

Lajme

15 Dhjetor 2016

Forumi për Iniciativa Qytetare nderon filantropët më të shquar për vitin 2016

Prishtinë, 07 Dhjetor 2016- Forumi për Iniciativa Qytetare ka organizuar... Lexo më shumë

Për ne

FIQ është fondacion me një traditë të gjatë të punës me komunitetin. Thelbi i punës së FIQ-it është zhvillimi i qëndrueshëm me qëllim nxitjen dhe zhvillimin e komuniteteve lokale në aspektin socio-ekonomik.

FIQ është themeluar në vitin 2000 nga një grup i vogel njërëzish  të vullnetshëm që kanë parë nevojën e mobilizimit të qytetarëve në proceset vendimmarrëse si pasojë e luftës në Kosovë në vitet 1998-1999.

Nga të qënit organizatë që ka punuar në çështjet e sigurisë dhe të aktivizmit qytetarë, FIQ është zhvilluar në një fondacion kombëtar në fusha të cilat kanë për qëllim forcimin e rolit të qytetarëve, sikurse në Zhvillimin e Qëndrueshëm, Dhënien e Granteve dhe Promovimin e Filantropisë.

Skema

Publikimet

+ Shiko të gjitha