FIQ organizon Diskutim të hapur me temën "Filantropi për nërmarrësi"

Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësise, Forumi për Iniciativa Qytetare, FIQ, organizon Diskutim të hapur me temen "Filantropi për Ndëmarrësi". Dajana Berisha, Drejtoreshe Ekzekutive e FIQ, do ë flas mbi ndikimin e filantropisë në krijimin e ndërmarrjeve të reja dhe në përgjithësi mbi ndikimin e filantropisë në zhvillimin e qëndrueshëm. Besart Kunushevci do te flas për Platformën Akademia, e cila ndalon plagjiaturën në sistemin arsimor të vendit dhe përkrahjen që kjo Platformë ka marrë nga programi vjetor i FIQ-it, "Filantropi për Ide të Gjelbëra dhe Inovative".

Diskutimi do të mbahet me 13 Nentor 2017, në zyret e Innovation Centre Kosovo, duke fillu prej ores 14:00. 

Të interesuarit ftohen te marrin pjesë!