image description
Njihuni me Ambasadorët e Rinj!

Njihuni me Ambasadorët e Rinj!

image description
FIQ organizon takim informimi mes OJQ-ve dhe sindikatave

FIQ organizon takim informimi mes OJQ-ve dhe sindikatave

image description
Besart Kunushevci i jep fitoren Kosovës në Garën Rajonale për “Biznes plane - të Gjelbërta dhe Inovative” me Platformën Akademia

Besart Kunushevci i jep fitoren Kosovës në Garën Rajonale për “Biznes plane - të Gjelbërta dhe Inovative” me Platformën Akademia

image description
Forumi për Iniciativa Qytetare, FIQ shpall 3 idetë fituese të garës “Ide Biznesi - Të Gjelbërta dhe Inovative 2017

Forumi për Iniciativa Qytetare, FIQ shpall 3 idetë fituese të garës “Ide Biznesi - Të Gjelbërta dhe Inovative 2017

image description
FIQ ka prezantuar gjetjet e raportit me temë "Problemet që cënojnë mirëqenien e banorëve në Fshatrat dhe Qytezat e Kosovës”.

FIQ ka prezantuar gjetjet e raportit me temë "Problemet që cënojnë mirëqenien e banorëve në Fshatrat dhe Qytezat e Kosovës”.

FILANTROPIA
NË KOSOVË

PROGRAMI
I GRANTEVE

ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM

Për FIQ

FIQ është fondacion me një traditë të gjatë të punës me komunitetin. Thelbi i punës së FIQ-it është zhvillimi i qëndrueshëm me qëllim nxitjen dhe zhvillimin e komuniteteve lokale në aspektin socio-ekonomik.


Lexo më shumë